Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangxi Zhongtian Intelligent Equipment Co., Ltd. ronan@ztmchina.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Jiangxi Zhongtian Intelligent Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Jiangxi Zhongtian Intelligent Equipment Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  ZTM

 • Aantal werknemers

  400~500

 • Jaarlijkse omzet

  >1000000

 • Opgericht Jaar

  2003

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Inleiding

Jiangxi Zhongtian Intelligent Equipment Co., Ltd. ((ZTM), is de pionier van toren kraan productie in Jiangxi Provincie, Yichun City, die ongeveer 40 minuten van Changsha met de hogesnelheidstrein.

 

ZTM is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het onderzoek en de productie van torenkranen.China's Top 5 lijst van torenkranenfabrikantenIk ben al jaren bezig.- Ik weet het niet.

 

ZTM-producten zijn verkocht aan meerdere landen over de hele wereld en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit voor bouwscenario's, zoals de bouw van gemeentelijke infrastructuur,culturele en sportlocaties, grootschalige industrie en mijnbouw, hoge gebouwen, stedelijke complexen, enz.

 

Tegenwoordig zijn de producten geëxporteerd naar Oost-Azië, Centraal-Azië, Zuidoost-Azië, Rusland, Europa, het Midden-Oosten en andere regio's.

Geschiedenis

ZTM ontwikkelt en produceert al 21 jaar flattop torenkranen, luffing torenkranen en bouwheffen.en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen..

 

Dienst

Klantenservice

Als u behoefte heeft aan onderhoud, probleemoplossing, operatietraining, enz.Onze lokale ingenieurs experts en online klantenservice zijn altijd beschikbaar voor uHet is een veilige investering om met ons samen te werken.

 

Vervaardiging

Onze productiefaciliteiten leveren u originele en gecertificeerde sleutelcomponenten die voldoen aan de wereldwijde productiestandaarden van ZTM.We zorgen voor snelle beschikbaarheid in overeenstemming met uw operationele vereisten.

 

Voorziening van onderdelen

Als een uitgebreide leverancier van oplossingen voor torenkranen leveren wij een kwalitatief hoogwaardige levering van onderdelen.ervoor zorgen dat uw apparatuur op kritieke momenten tijdig kan worden gerepareerd en vervangen.

 

Ons Team

We hebben een professioneel team van technici allemaal in dit gebied, welkom klanten van over de hele wereld bezoeken onze website, en informeer ons als u enige behoeften,We kijken ernaar uit om u goede diensten te bieden.!